Mökin helmoilla

PERJANTAI, 28. KESÄKUUTA 2013

Aurinko, se iki-ihana tuulenvire, bikinit, järvi ja iloiset lapset ympärillä. Näistä asioista on ihana kesäpäivä tehty. Vartin ajomatka mökille ja eikun mansikkamaalle mansikoita keräämään, uiskentelemaan ja auringon alle makoilemaan, puolitoista vuotiaan kanssa sorsanpoikasia söpöstellen, kun ne on niin sulosia ja loppujen lopuksi mansikoita syömään. Kaikissa hetkissä kamera mukana ja oikein hyvä mieli.

Rakastan mökkielämää ihan hurjasti. Eniten uiskentelua ja soutelua, metsässä kävelyä ja joskus harvoin kun hyvä tuuri iskee niin mökin ikkunasta ulos ukkosen tuijottelua. Mökillä saa olla ihan rauhassa, poissa hälinöistä ja voi tehdä melkein mitä ikinä sielu lystää. Useasti kesäisin mökillä tulee tehtyä raparperikiisseliä ja syötyä kalaa. Oi ihana kesä.

Luulen, että mun on palattava käymään mökillä vielä huomenna. Haluaisin päästä tekemään lettuja ja syödä niitä mansikoiden kanssa! Jos kotona tämän tekis, niin ei siinä sitä samaa fiilistä olis. Mökkielämä on kuitenkin ihan eri maailmoissa. Ehkä mä uskaltaudun taas monen vuoden tauon jälkeen kalastamaankin. Ois ihana laittaa ruokaa itse saadusta kalasta ja omasta maasta nostetuista potuista!

Mä vetäydyn nyt joko jonnekin uimarannalle, pelaamaan jalkapalloa tai jotain muuta mukavaa. Ihania kesäpäiviä jokaiselle!